Campingreglement

Logeren op Urban Gardens tijdens de Betcenter Keizer Karel Cup

Je wil logeren op de KKC camping tijdens de Betcenter Keizer Karel Cup? Dat kan!
We bieden ook dit jaar 2 soorten packages aan waarin campingplaatsen inbegrepen zijn;

• KKC Sleep Package (45 euro per persoon): 2 overnachtingen op de KKC camping
• KKC All-In package (85 euro per persoon): 2 overnachtingen op de KKC camping + BBQ op zaterdag + 2 dagen ontbijt + exclusief KKC gadget

Kamperen op de KKC tentenweide kan op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni 2023.

Hierin inbegrepen is een overnachting op de camping en het gebruik van het sanitair (toilet, wastafels, warme douches). Je kan reserveren voor de KKC camping via de website www.keizerkarelcup.be. Dit kan je linken aan de inschrijving van je team, maar je kan ook apart packages aankopen via de webshop op de website.

• De plaatsen op de KKC tentenweide hebben standaard geen elektriciteit
• Auto’s worden hierop niet toegelaten. Er is parking voorzien langs de Watersportbaan (zone tussen Ringvaart en ingang Blaarmeersen). Ook om te laden en lossen kan je niet binnenrijden.

LET OP: dit jaar zal er door Urban Gardens een waarborg van €100 aangerekend worden per staanplaats. Meer info hierover volgt na het boeken van een All-in of Sleep Package.

 

Kamperen op de gewone camping van urban gardens

Je kan ook reserveren bij camping Urban Gardens. Dit kan je doen via de website van Urban Gardens. Hierbij kom je dan op een aparte camping terecht, hier zijn alle gewone campingregels van toepassing. Op deze camping sta je niet tussen de KKC-gasten. Hou het hier kalm op de camping en gebruik de feestzone rond het podium om te feesten.

 

Reserveren

Het aantal plaatsen op de de KKC-tentenweide en Urban Gardens zijn beperkt, daarom is snel reserveren absoluut noodzakelijk.

Stap 1: Reserveer jouw plaatsen via www.keizerkarelcup.be of via Urban Gardens. Je kan nadien steeds nog plaatsen bij reserveren, maar hou er rekening mee dat de plaatsen snel volzet zijn.
Stap 2: In de aanloop naar het event krijg je van ons het reservatieformulier, waarop je de nodige gegevens moet invullen (ploegnaam, gegevens kampeerders, aantal tenten, … )
Stap 3: Mail het reservatieformulier volledig ingevuld door naar keizerkarelcup@gmail.com.

 

Regels voor het kamperen

Je aanmelding op de camping kan op volgende tijdstippen;
• Vrijdag – van 14u tot 21u
• Zaterdag – van 8u tot 12u

1. Op zondag moeten alle plaatsen op de camping leeg en opgeruimd zijn om 12u.
2. KKC-kampeerders krijgen een armbandje, het is je toegangsbewijs tot die zone. Toon het als ernaar gevraagd wordt.
3. Fair Play is niet alleen noodzakelijk op het voetbalveld, maar ook in het sport- en recreatiepark Blaarmeersen en op de camping. Ongepast gedrag leidt tot diskwalificatie in het tornooi en verwijdering van de camping.
4. Er zullen voldoende vuilbakken opgesteld staan in de buurt van de tenten. Maak er gebruik van en houd de omgeving van je tent het hele weekend netjes. PMD en papier horen thuis in aparte containers.
5. Handel, in welke vorm dan ook, is verboden op de camping.
6. De camping is een slaapplaats en je medekampeerders willen ook goed uitgerust aan hun wedstrijd beginnen. Hou het kalm op de camping en gebruik de feestzone rond het podium om te feesten.
7. Voor de tentenweide telt een totaal verbod op barbecue en glas. Dit verbod heeft volledig te maken met jullie veiligheid en comfort. Gelieve het in je eigen belang na te leven.
8. Je krijgt bij het inchecken een plaats toegewezen, ga enkel op deze plaats staan.
9.  Gelieve stil te zijn op de camping tussen 24u en 7u.

Indien dit reglement wordt geschonden, kan uw betaalde waarborg worden ingehouden.

 

FAQ

Wij willen op donderdagavond al komen kamperen. Kan dat?

Je kan vooraf al terecht bij Urban Gardens aan de normale campingtarieven. Dit dien je dan rechtstreeks met de camping te reserveren (www.urban-gardens.be) mits je het huishoudelijk reglement respecteert.

Wij willen op de gewone camping staan en niet op de KKC camping. Kan dat?

Je kan op de gewone camping kamperen door rechtstreeks contact op te nemen met Urban Gardens. Je overnacht dan aan de normale campingtarieven mits je het huishoudelijk reglement van de camping respecteert. Dit betekent heel expleciet:

1. Dat inchecken kan op vrijdag tussen 14u – 18u30
2. Dat je stil bent tussen 24u – 07u
3. Dat je standplaats vrij is op zondag om 12u. Wie langer wil blijven moet een extra nacht betalen.

Als we al gereserveerd hebben, betaald hebben en bevestiging hebben gekregen, kunnen we dan nog aanpassingen doorgeven?

Het annuleren van de reservatie kan tot 1 maand voor KKC. Vanaf dan dient er een annuleringskost verrekend te worden. De annulering moet per mail gebeuren.

Na je eerste bestelling nog extra personen/packages reserveren is mogelijk, zolang er nog plaats is. Je hebt er dus alle belang bij om vooraf goed te checken wie meekomt en meteen een volledig juiste bestelling te doen.

Indien de groepssamenstelling wijzigt, maar niet het aantal tenten noch aantal deelnemers, volstaat het om door te geven welke groepsleden niet komen en wie (naam, voornaam, geboortedatum) in hun plaats wel komt.

Wat als de camping volledig vol staat? Er zijn in alle prijsklassen overnachtingsmogelijkheden in Gent.

Er zijn in alle prijsklassen overnachtingsmogelijkheden in Gent. Kijk op www.visitgent.be voor de mogelijkheden. Tijdens de tornooi-uren zijn er regelmatige busverbindingen tussen de Blaarmeersen en het Gentse stadscentrum.