Campingreglement

Je wil logeren op de KKC camping tijdens de Keizer Karel Cup? Dat kan! We bieden ook dit jaar pakketten aan waarin campingplaatsen inbegrepen zijn.

 • Kamperen kan op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2024.
 • Hierin inbegrepen is een overnachting op de camping en het gebruik van het sanitair. Je kan reserveren voor de KKC camping via de website www.urban-gardens.be. Dit kan je linken aan de inschrijving van je team, maar je kan ook apart pakketten aankopen via de webshop op de website.
 • De plaatsen op de KKC tentenweide hebben standaard geen elektriciteit
  Auto’s worden hierop niet toegelaten. Er is parking voorzien langs de Watersportbaan (zone tussen Ringvaart en ingang Blaarmeersen). Ook om te laden en lossen kan je niet binnenrijden.

LET OP: ook dit jaar zal er door Urban Gardens een waarborg van €100 aangerekend worden per campingplaats. Meer info hierover volgt na het boeken.

Je aanmelding op de camping kan op volgende tijdstippen;

 • Vrijdag – van 14u tot 21u
 • Zaterdag – van 8u tot 12u

Bij het boeken van je campingpakket dien je een voorkeur op te geven wanneer je jouw ploeg wil aanmelden. Zo kunnen we hiermee rekening houden.

 

Regels voor het kamperen

Wanneer je gebruik maakt van onze kampeerterreinen dien je je te houden aan deze gedragsregels. Deze regels worden strikt opgevolgd en gecontroleerd door zowel Urban Gardens als de organisatie van KKC. Het overtreden betekent het intrekken van de waarborg of zelfs diskwalificatie in het tornooi of verwijdering van de camping.

 1. Je houdt je aan het afgesproken uur om aan te melden op de camping. Dit uur heb je aangeduid bij het boeken.
 2. Op zondag moeten alle plaatsen op de camping leeg en opgeruimd zijn om 12u.
 3. Kampeerders krijgen een armbandje van Urban Gardens. Dit is je toegangsbewijs tot die zone. Zonder bandje geen toegang.
 4. Fair Play is niet alleen noodzakelijk op het voetbalveld, maar ook in het sport- en recreatiepark Blaarmeersen en op de camping. Ongepast gedrag leidt tot diskwalificatie in het tornooi en verwijdering van de camping.
 5. Er zullen voldoende vuilbakken opgesteld staan in de buurt van de tenten. Maak er gebruik van en houd de omgeving van je tent het hele weekend netjes. PMD en papier horen thuis in aparte containers.
 6. Handel, in welke vorm dan ook, is verboden op de camping.
 7. De camping is een slaapplaats en je medekampeerders willen ook goed uitgerust aan hun wedstrijd beginnen. Hou het kalm op de camping. Het gebruik van muziekinstallaties is niet toegelaten. Overmatig lawaai na 24u00 wordt niet getolereerd.
 8.  Je krijgt bij het aanmelden een plaats en nummer toegewezen. Ga enkel en alleen op deze plaats staan. 
 9. Elke tent is verplicht om de sticker met het nummer van de plaats zichtbaar te dragen. Deze nummer moet ten allen tijde zichtbaar zijn. 
 10. Het dient stil te zijn op de camping tussen 24u en 7u.

Do’s

 • Urban Gardens is een oase van rust en natuur vlakbij het centrum van Gent. Zorg er dan ook voor dat het groen op het domein niet beschadigd geraakt.
 • Heb respect voor jezelf, onze medewerkers en voor je mede bezoekers. Zonder onze talrijke medewerkers is er geen Keizer Karel Cup.
 • Heb respect voor de aanwezige voorzieningen. Bezoekers die schade toebrengen zijn hiervoor zelf aansprakelijk.

Don’ts

 • Voor de camping telt een totaalverbod op barbecues, tapinstallaties en glas. Dit verbod heeft volledig te maken met jullie veiligheid. 
 • Partytenten/schaduwtenten zijn in beperkte mate toegelaten. Deze mogen maximum 3x3m groot zijn en dienen open te zijn aan de zijkanten. Zijwanden zijn niet toegelaten.
 • Wat niet meebrengen: BBQ’s, glas, huisdieren, gasinstallaties, drugs, wapens, generatoren, tapinstallaties, vuurwerk en muziekinstallaties.