28 - 30 juni 2024

— DE BETCENTER KEIZER KAREL CUP WERD MOGELIJK GEMAAKT DANKZIJ VOLGENDE PARTNERS —

De Betcenter Keizer Karel Cup is voor tal van ploegen hét evenement van hun seizoen waar iedereen naartoe leeft. Je ontmoet er de volledige voetbalwereld. Van veldvoetbal over zaalvoetbal en minivoetbal, van prof tot amateur, voor elk wat wils. KKC is al jaren het grootste minivoetbalevenement van het jaar.

Start de zomer met een onvergetelijk voetbalweekend boordevol plezier! Het grootste voetbalfestival van Europa tovert de Blaarmeersen in Gent elk jaar om tot het epicentrum van (mini)voetbal en feest. 400 ploegen, goed voor zo’n 5.000 enthousiaste deelnemers, strijden elk jaar om de felbegeerde titel.

PRAKTISCH

Mobiliteit / Bereikbaarheid

De Betcenter Keizer Karel Cup vindt plaats in het:

Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen
Zuiderlaan 12
9000 Gent

Fiets

Kom je met de fiets? De locatie ligt tussen fietsknooppunt 52 en 57. Op de website van Fietsnet kan je je route plannen via de fietsknooppunten.

Trein

Geniet van het weekendtarief van de NMBS. Je kan het hele weekend, van vrijdagavond 19.00 uur tot en met zondag, heen- en terugreizen aan de helft van de prijs. Het station van Gent-Sint-Pieters ligt het dichtst bij de Keizer Karel Cup. Ook vanuit Gent-Dampoort is KKC vlot te bereiken.

Bus

Domein de Blaarmeersen is vlot te bereiken met de bus. Er zijn verschillende bushaltes op het domein die je vlakbij KKC afzetten. Bushalte Gent Blaarmeersen & bushalte Gent Topsporthal Vlaanderen.

Auto

Je kunt je wagen gratis parkeren aan de Watersportbaan. De parking van de Blaarmeersen zelf is betalend.

Programma

Vrijdag 23/06

17u00

Opening

18u00

Aanvang wedstrijden

21u30

Summer party

Zaterdag 24/06

9u00

Aanvang wedstrijden

10u00

Beachvolley

19u00

Reuze BBQ

21u30

Summer party

Zondag 25/06

9u00

Aanvang wedstrijden

10u00

Beachvolley

15u30

Aanvang finales

KKC, MÉÉr dan voetbal....

Naast het voetbal is er nog zoveel meer te beleven tijdens KKC.

 • De KKC BBQ op zaterdagavond
 • Het beachvolleytornooi op zaterdag en zondag
 • Verschillende animaties en partnerstanden
 • KKC Summerparty’s

Inschrijven

Inschrijvingen openen vanaf voorjaar 2024

Categorieën

Volwassenen

Prijzen exclusief 100 euro waarborg. De waarborg wordt na het tornooi automatisch teruggestort.

Dames

€180,00 (recreatief of competitief)

Heren


€180,00 (recreatief of competitief)

Jeugd

Prijzen exclusief 25 euro waarborg. De waarborg wordt na het tornooi automatisch teruggestort.

U13

€75,00

U15

€75,00

U17

€75,00

U20

€120,00

Packages

Naast de inschrijving is er ook dit jaar weer de mogelijkheid om packages te kiezen!

KKC All-In Package : €85 pp

(overnachting + BBQ + 2 dagen ontbijt + exclusief KKC gadget)


KKC Sleep Package : €45 pp

(overnachting)

KKC Food Package : €45 pp

(BBQ + 2 dagen ontbijt)

De prijs voor een teaminschrijving is een vaste prijs, ongeacht het aantal spelers. Op deze manier staat het aantal toegelaten spelers los van het aantal KKC packages dat jullie wensen te kopen.

Het aantal KKC packages is beperkt dus snel inschrijven en betalen is de boodschap.

Belangrijk

Informatie

 • Elke ingeschreven ploeg aanvaardt het KKC gedragscharter te respecteren.
 • Elke ploegverantwoordelijke wordt geacht het tornooireglement te kennen.
 • Alle info van je ploeg kan enkel via het persoonlijk beheer van je ploeg ingegeven worden.
 • Elke ploeg mag maximaal 15 spelersnamen invullen, 1 trainer en 2 délégués.
 • De spelerslijst moet minstens 1 week voor aanvang van het tornooi ingevuld zijn.
 • Het KKC-secretariaat maakt de spelerslijsten aan, op basis van de gegevens die tijdig ingevuld zijn.
 • Bij het inschrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden van het evenement

BBQ & Ontbijt

Op zaterdagavond tussen 19u en 23u staat traditioneel de grote KKC BBQ op het programma. Daarnaast is er ook elke ochtend het uitgebreide ontbijtbuffet.

Wil je graag reserveren hiervoor? Dat kan op 2 manieren.

 1. Boek je ontbijt én je BBQ via je KKC Food Package
 2. Boek je BBQ apart via mail naar keizerkarelcup@gmail.com

 

Wees er wel snel bij, uitverkocht = uitverkocht.

Inschrijven

Sportief

Wedstrijdschema's

Benieuwd waar en wanneer jouw team voor de overwinning gaat strijden? Of wil je al je fans al doorgeven wanneer ze net op post moeten zijn? Check dan de wedstrijdschema’s hier!

Uitslagen

Wil je graag te weten komen hoe jouw volgende tegenstander tot nu toe gepresteerd heeft tijdens Keizer Karel Cup? Ontdek hier een overzicht van alle recente uitslagen.

Teambeheer

Namen en gegevens toevoegen/wijzigen aan je ploeg, je kan het allemaal in het teambeheer. Aanpassingen aan je ploeg kan je hier doorvoeren tot een week voor KKC.

prijzenpot

Op KKC speel je natuurlijk in eerste instantie voor de eeuwige roem en de felbegeerde titel. Maar daarnaast zijn er ook mooie prijzen te winnen. In elke categorie zijn er mooie waardebonnen te winnen. De competitieve reeksen spelen daarnaast voor een mooie som prijzengeld.

Waardebonnen voetbalshop.be

Categorie

Plaats 4

Plaats 3

Plaats 2

Plaats 1

U13

200 euro

300 euro

U15

200 euro

300 euro

U17

200 euro

400 euro

U20

200 euro

400 euro

Recreatief Dames

150 euro

300 euro

600 euro

Recreatief Heren

150 euro

300 euro

600 euro

Competitief Dames

100 euro

250 euro

450 euro

1000 euro

Competitief Heren

250 euro

350 euro

600 euro

1000 euro

Bekijk op

en nodig je vrienden uit

Beachvolley

Op zaterdag 24 juni en zondag 25 juni kunnen jullie opnieuw terecht op het strand van de Blaarmeersen voor de 7de editie van ons recreatief beachvolleybal tornooi. Het gaat hier voor alle duidelijkheid om twee aparte dag tornooien voor gemengde ploegen waar deelnemen en plezier maken belangrijker is dan winnen. Ben je een debutant of een liefhebber? Op ons unieke tornooi speel je tegen mensen van jouw niveau op een uitzonderlijk mooie locatie.

Praktisch

Camping

Deelnemers kunnen aan een voordelig tarief overnachten op de KKC Camping van de Blaarmeersen.

Snel reserveren is ook hier de boodschap aangezien het aantal plaatsen beperkt is. 

Overnachten op de KKC camping kan via het reserveren van een KKC All-In Package of een KKC Sleep Package. Hierin zijn 2 overnachtingen inbegrepen (vrij/zat).

Urban Gardens biedt daarnaast ook glampingtenten, lodges en camperplaatsen aan. Die kan je reserveren via hun website

All-in packages

KKC beleven zonder aan iets te hoeven denken? Dan is het All-In Package ideaal. Naast een plekje op de camping geniet je zo immers van zowel de grote KKC BBQ op zaterdag als elke ochtend van een rijkelijk ontbijtbuffet.

LET OP: er zal door Urban Gardens een waarborg van €100 aangerekend worden per staanplaats. Meer info hierover volgt na het boeken van een All-in of Sleep Package.

Sleep packages

Geef toe, KKC is pas geslaagd als je de sfeer vanop de camping hebt meegemaakt. Vlakbij de terreinen ligt immers de grote KKC camping. Een oase van gezelligheid van waaruit je onmiddellijk toegang hebt tot KKC. Reserveren kan via een Sleep Package bij inschrijving.

LET OP: er zal door Urban Gardens een waarborg van €100 aangerekend worden per staanplaats. Meer info hierover volgt na het boeken van een All-in of Sleep Package.

Food packages

Geen betere manier om van KKC te genieten dan met een rijkelijk ontbijt en met een reuze barbecue. Geniet 2 dagen lang van een uitgebreid ontbijt in onze ontbijt-tent en schuif aan bij onze grote KKC BBQ op zaterdagavond met het Food Package.

Booze Bag

Grijp nu al je kans en verkrijg op voorhand jouw drank- en eetbonnen met een mooi korting! Eet- en drankbonnen zijn in voorverkoop voor €2,80 te verkrijgen (per 5), tijdens het event kost een bon €3.

FAQ

Druk op de knop ‘Inschrijven’ en laat de nodige gegevens achter. Zodra je ingeschreven bent, ontvang je een bevestigingsmail met de link naar jouw teambeheer.

De camping kan je reserveren door ons ‘all-in package’ of ‘sleep package’ aan te kopen op de website. Dit kan je doen terwijl je jouw team inschrijft, maar ook achteraf via ‘extra packages’.

Dit kan je doen via het teambeheer van jouw ploeg. De link hiernaartoe staat in de bevestigingsmail die je na inschrijving gehad hebt of in de mail die je gekregen hebt om jouw inschrijving te bevestigen. Elk team bestaat uit minimum 5 spelers en maximum 15 spelers. Belangrijk is wel dat alle spelersnamen toegevoegd zijn voor 17 juni 2023.

LET OP: Spelerslijsten moeten 1 week voor aanvang van het tornooi volledig ingevuld zijn. Ploegen die hun spelerslijst niet tijdig ingevuld hebben, verliezen 50% van hun waarborg.

Bij het aanmelden zijn er een aantal zaken nodig. Meldt bij het aanmelden direct de naam en de reeks van jouw ploeg. Het is niet nodig om het E-ticket af te printen, maar hou eventueel wel jouw bevestigingsmail bij de hand (op je gsm). Belangrijk is ook dat iedere speler zijn/haar identiteitskaart bij zich heeft. Bij de jeugdreeksen wordt er op basis hiervan gecontroleerd op het geboortejaar. Spelersnamen moeten voor 17 juni 2023 doorgegeven zijn via het teambeheer van jouw ploeg.

Stuur een mail naar keizerkarelcup@gmail.com en vermeld de correcte gegevens. Ook als er iemand anders aangeduid moet worden als teamverantwoordelijke, kan je dit zo laten aanpassen.

Contact

Wij zijn als organisator uiteraard zeer geïnteresseerd in uw ervaring van ons evenement. Wij horen graag uw opmerkingen, reacties of ideeën. Vul het onderstaande formulier in. Wij kijken alvast uit naar uw reactie.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keizer Karel Cup 2008 vzw

— DE BETCENTER KEIZER KAREL CUP WERD MOGELIJK GEMAAKT DANKZIJ VOLGENDE PARTNERS —